Единадесет повода да заминете на круиз

cruise

Ако четете тези редове сте на прав път да намерите някои интересни за туриста въпроси, които без съмнение даващи дълги спомени, многобройни хубави снимки и ще Ви превърнат в заклет привърженик на морските пътувания.

1. Разходи – много услуги, една цена. Плащате накуп и имате пълен пансион, настаняване, забавления, възможност за спортуване и професионална анимация. Парите, които щяхте да заплатите посещавайки възможните дестинации по маршрута отделно, със сигурност щеше да е над тази на презокеанското пътуване.

2. Кухня – огромно разнообразие – от бургери до гурме предложения, от обилни и разнообразни бюфети до файн дайнинг.

3. Разновидности – над сто и петдесет кораба и повече от 1800 пристана. Многообразни възможности и избор от евентуални дестинации за абсолютно всеки сезон.

4. Забавления – екскурзия в пристаните, съвременни СПА локации, вечерни шоу програми, спорт, басейни за релакс, клубове и много музика.

5. Бързо и лесно е! Всичко във връзка с круиза би могло да бъде уредено от Агента ви. На Вас остава тежката цел да се наслаждавате.

6. Различни хоризонти – заспивате в една точка на света и се будите в различна. По всяко време сте на ново място.

7. Семейството – за всеки член от семейството е помислено. Много възможности за развлечения за дечица от различни възрастови групи.

8. Глезотийки – независимо от финансите, круизните организации предлагат на своите гости чудесно обслужване 24 .

9. Задоволство – безспорно е, че пасажерите на круизни кораби са най-щастливи от своите изживявания в сравняване с други варианти за релакс. Още един безспорен факт е, че много голяма част от пасажерите поставят началото на планирането си за другата си почивка по времето си на круизния кораб.

10. Безопасност – чудесно обучени екипажи, охрана на кораба, най-съвременна комуникационна и навигационна технология.

11. Всъщност при морските круизи непременно има и още нещичко, което е отвъд стандартните десет – абсолютно всеки го открива сам за себе си.

Намерете още информация: http://www.cruisetravel.bg